O nama

Osnovno pravilo zdrave ishrane je raznolikost i konzumiranje namirnica različitih vrsta, koje su bogate nezasićenim izvorima masti, potom što više voća, povrća, žitarica, unos biljnih bjelančevina... Na taj način čuvamo svoje zdravlje.


Prateći svjetske trendove zdrave hrane, kompanija Money d.o.o. koja se bavi uvozom, izvozom, otkupom, preradom, veleprodajom i maloprodajom voća i povrća, je otvorila savremene Bonella centre u Podgorici, Tivtu - Porto Montenegro i Budvi:

  • Bonella Green Bazaar Podgorica – Bulevar Revolucije 62 – radno vrijeme 07h-22h
  • Bonella Green Bazaar Podgorica – The Capital Plaza – radno vrijeme 08h-22h
  • Bonella Green Bazaar Tivat – Zgrada Zete bb, Porto Montenegro – radno vrijeme 08h-22h
  • Bonella Green Bazaar Budva – Zgrada Tre Canne – radno vrijeme 08h-22h

Naši centri u ponudi imaju sve vrste voća, povrća i od njih svježe iscjeđene sokove, zatim veliki izbor voćnih, slanih i kisjelih salata, domaćih peciva i kolača koji se rade po tradicionalnoj recepturi, bez aditiva i emulgatora. Takođe, u ponudi su maslinovo ulje, med i mliječni prioizvodi kao i razne vrste integralnog brašna sa ekoloških prostranstava sjevera Crne Gore, razne vrste integralnih i voćnih hljebova i peciva (ražani, heljdin, kukuruzni...), kolači... U našoj ponudi su i salate od svih vrsta voća, povrća i žitarica, kao i kisjeli program (kisjeli kupus, blaga i ljuta paprika, krastavac, barena somborka, živa turšija, ajvar, kuvani paradajz...).
Bonella centri sastoje se od više zasebnih cijelina:
- zelena pijaca,
- mliječna pijaca,
- vitamin bar,
- pekara,
- organska hrana i hrana bez glutena,
- wine shop,
- catering.


Svježa, kvalitetna, prisupačna i svakodnevna akcijska ponuda, uz brzu i odličnu uslugu u centru koji je spoj tradicionalnog i modernog, identifikaciona karta je naših centara.
NA STOLU PRIRODA CIJELA – BONELLA!